måndag 25 mars 2013

En tavla till Emma

Idag visar jag en present åt min underbara Dt-mamma Emma på Scraplagret. Jag visar i dag mitt 100e inlägg för Scraplagret och ville visa min uppskattning till Emma att jag är vald att ha detta fina uppdrag. Jag skapade en djungel åt hennes katter och hoppas hon gillar tavlan. Du är bäst Emma!!




Kul med flugan!







7 kommentarer:

  1. Åhhh, vilken fantastisk present! Så himla fint med alla detaljer som poppar upp här och där. Vilket jobb. Du är så otroligt duktig och jag gillar det du gör jättemycket!

    Kram
    Åsalill

    SvaraRadera
  2. Men guuu Stephi vilken superfin present till goa Emma, åhh jisses vad glad hon ska bli.
    SÅÅÅ hikmla snyggt, begriper ju inte hur du gör manninska för att få allt så läckert och snyggt, underbart med den lilla ramen där man ser ögonen, kanonsnyggt!!

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera
  3. Så härliga färger och så många roliga detaljer! :) Emma kan inte bli annat än varm om hjärtat när den kommer hem till henne!

    SvaraRadera
  4. Heeeelt fantastisk tavla som man kan titta länge på! Vilka suveräna detaljer, som ögonen i den lilla ramen... älskar!!!!

    (och då är jag verkligen ingen "kattmänniska").

    Underbar!!!

    SvaraRadera
  5. Jag har precis öppnat posten och är just nu helt euforisk över min coola, assnygga fina tavla! Lite tårögd är jag också... för det här är faktiskt det finaste jag har fått! Jag känner mig så grymt tacksam att du tänkt på mig och mina "crazy cat lady"-gener ;-) Tack tack tack! Kram Emma

    SvaraRadera
  6. Helt underbart hur katten kollar in den där flugan =)
    Vilket superfint tack du ger henne och 100 inlägg där = wow!!!
    Hela tavlan är så fin och så mycket detaljer du har lagt ner tid på, den där lilla ramen med ögonen = klockren och så jäklars fräckt!!!!!
    Underbar färgställning du valt!
    Ha en fin vecka, kramis från mig!

    SvaraRadera
  7. En underbar blogg!! Giller katternas tavla och giller att du valde ett mycket starkt grönt till din alster.
    Sinikka :-)

    SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.